GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
88 berichten.
J. W. Jansen J. W. Jansen uit Amsterdam schreef op februari 25, 2018 om 5:17 pm:
Bedankt voor het lezen van mijn boek. Je deskundige commentaar deed mij niet alleen goed, maar heeft mij ook veel geleerd en dat zal ik zeker gebruiken bij mijn toekomstige schrijfwerk. Nogmaals bedankt!Groeten, Jan Willem
Pieter Sparre Pieter Sparre uit Leiden schreef op februari 20, 2018 om 8:45 am:
Dank voor je mooie recensie. Hoe slaag je er toch in om zo regelmatig een boek te bespreken, waarbij iedere keer weer blijkt dat je het goed hebt gelezen. Mijn complimenten!
Vivianne Vivianne uit Steenbergen schreef op februari 15, 2018 om 2:00 pm:
Hoi Mieke, Wat een mooie website. Veel bewondering heb ik voor jou als ik zie hoeveel mensen jij al blij hebt mogen maken met een mooie recensie❤ Ik hoop dat je ooit mijn boeken ook wilt lezen en wilt beoordelen met een recensie. Ik wens je nog veel leesplezier en hoop dat je nog veel mooie recensies mag verzorgen 😉 liefs Vivianne ❤
melis van den hoek melis van den hoek uit goes schreef op februari 8, 2018 om 4:35 pm:
Een waardevolle verrassing was het om de oprechte recensie van Mieke te lezen. Zij vond perfect de ziel in mijn gedichten. Het ware warme woorden zonder overdrijving. Ik had er zelfs steun aan, zo treffend beschreef zij de kern van de meest persoonlijke gedichten.Dank Miek, het klonk als schoon" muziek. Melis van den Hoek.
Aagje Zwanenbos Aagje Zwanenbos schreef op januari 28, 2018 om 6:26 pm:
Dank je wel Mieke voor je treffende recensie. Leuk dat je benoemt dat het eerste en laatste gedichtje maar in een woord verschillen. Wat er tussen de gedichtjes gebeurt heb je goed en zorgvuldig samengevat. Ben er blij mee. Dank. Aagje.
Michèl Admiraal Michèl Admiraal uit Castricum schreef op januari 25, 2018 om 8:52 am:
Fijn dat Mieke haar aandacht richt op minder bekende schrijvers en debutanten zoals ik. Er wordt zoveel moois geschreven en dat weet zij feilloos te vinden. Een boek een mooie recensie geven is op zich niet moeilijk, maar de ware recensent weet tot de kern door te dringen en de achterliggende boodschap te vinden. Dat is iets wat een lezer bijzonder interesseert: wat betekent een boek voor mij, meer dan een leuk of mooi verhaal. Ik vind dat Mieke dat in de recensies van mijn boeken heel goed heeft gedaan. Dat zij daarbij ook een 'kritische' noot niet schuwt, geeft alleen maar aan dat zij volstrekt objectief haar mening geeft. Klasse !
Rob van Spanje Rob van Spanje uit Hulsberg schreef op januari 8, 2018 om 1:00 pm:
Als schrijver ben je natuurlijk verguld met een mooie recensie. PR is nooit weg. Waar het mij om gaat is dat een recensent de essentie begrijpt van wat ik echt wil vertellen. Als die boodschap niet overkomt heb ik als schrijver iets niet goed gedaan of de recensent heeft het niet begrepen. Aantal sterren boeit niet. Ook mijn tweede columnbundel “Ik hengel maar wat” is een ogenschijnlijk willekeurige verzameling stukjes maar wel met een rode draad, gebaseerd op mijn eigen leven. Mieke voelt die boodschap in mijn woorden feilloos aan. Zij begrijpt precies wat ik wil vertellen, ook als ik het niet schrijf. Daar ben ik blij mee. Toppie!
Leo Viëtor Leo Viëtor uit Maastricht schreef op januari 2, 2018 om 12:00 pm:
Dag Mieke, Mooie website! Hier komen je recensies heel goed tot hun recht. Beste wensen voor 2018! Leo
Conny Hoogendoorn Conny Hoogendoorn uit Houten schreef op november 16, 2017 om 9:12 am:
Wat is je website mooi geworden. Strak vormgegeven en overzichtelijk. Ik lees je recensies graag. Je bespreekt de boeken uitnodigend en respectvol zonder de plot weg te geven. Daar hou ik van! Ik ben nog steeds erg gelukkig met de 5! stralende sterren die je mijn TEGENWICHT gaf en zal je bij een eventueel nieuwe uitgave heel graag opnieuw om een recensie vragen 🙂
Rolf van der Leest Rolf van der Leest schreef op november 10, 2017 om 6:40 pm:
Hoi Mieke, Steeds verras jij ons weer met bijzondere recensies. De wijze waarop je voldoende weet te vertellen en toch niets prijsgeeft, benadrukt jouw kwaliteit en laat de lezer hunkeren naar... Veel succes, Rolf van der Leest
Jack de Feyter Jack de Feyter uit Alkmaar schreef op november 5, 2017 om 9:40 am:
Mieke, Bedankt voor je heldere recensie. Het eerdere boek dat ik schreef kwam 50 jr. terug uit bij Contact te A'dam, vandaar dat ik er geen ruchtbaarheid aan heb gegeven. Jack.
Hannie Snels Hannie Snels uit Tilburg schreef op november 4, 2017 om 7:49 pm:
Hallo Mieke, ik heb je pagina zoal zitten bekijken en ik vind deze geweldig mooi. Proficiat ermee en ik wens je er veel succes mee.
Aloka Liefrink Aloka Liefrink uit Gorinchem schreef op november 4, 2017 om 11:37 am:
Hi Mieke Je recenseerde o.a. mijn 6de roman: de voyeur. Je recensie is verfijnd, eerlijk en aan jouw feedback heeft een auteur écht wat!
Jacqueline van der Meijs Jacqueline van der Meijs uit Maastricht schreef op november 4, 2017 om 9:26 am:
Hoi Mieke. Wat een mooie website! Hartelijk gefeliciteerd ermee. Ik ben bang dat ik hem niet zo vaak zal openen, aangezien lezen helemaal geen hobby van me is. Wij kennen ons via een andere hobby van ons, nl het tennissen. Helaas kun jij deze sport niet meer beoefenen. daarom vind ik het zo fijn dat jij je helemaal op het lezen en schrijven van recensies kunt storten. Ik wens je heel veel plezier en geluk met je nieuwe website.
Miranda Clemens Miranda Clemens uit Gilze schreef op november 3, 2017 om 10:16 pm:
Hoi Mieke wat een mooie website heb je ik heb en zal met genoegen al je recensies lezen.
Lily Keijmis Lily Keijmis uit Maastricht schreef op november 3, 2017 om 9:23 pm:
Wat een mooie site heb je gemaakt Mieke, maar ik weet als geen ander hoe secuur en serieus iets aanpakt. En de eerlijkheid waarmee jij ook de recensies weergeeft geeft mij altijd het goede gevoel dat het boek ook echt een boek met inhoud is en plezierig is om te lezen. Heel veel succes en ik hoop nog heel veel van je recensies te lezen.
Hennie Damen Hennie Damen uit Hilversum schreef op november 3, 2017 om 5:16 pm:
Hoi Mieke, wat een prachtige website. Daar kun je trots op zijn! Echt leuk voor je. Succes en....ik blijf je volgen. Hartelijke groet 😘
Agnes van Overveld Agnes van Overveld uit Schijf schreef op november 2, 2017 om 8:29 pm:
Dag lieve, enthousiaste Mieke, recensent van mijn boek Windkracht 6. Wat een heerlijke, overzichtelijke website heb je! Met veel plezier 'blader' ik hem door en zal ik er nog vaker een bezoek aan brengen. Een warme groet, Agnes van Overveld
Marion Marion uit Laoneke schreef op november 2, 2017 om 5:54 pm:
Leef Mieke, Wat 'n prachtige site! En wat heerlek, dat ste kins doen wat ste ut liefste deis en boe ste ouch good in bis.... De lui höbbe gaw in de gater gehad, wat e sjoen mins diech bis.... Iech wins diech väöl suc6 wijjer en blief veural genete!
Luuk Mur Luuk Mur uit Groningen schreef op november 2, 2017 om 5:10 pm:
Dag Mieke, Je recensies bij elkaar op een eigen website. Mijn gelukwensen met je overzichtelijke en met zorg opgezette website. In vind dat je een waardevolle bijdrage levert aan de literatuur. Ik blijf je volgen.
Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p